Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Acil çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena gestaltda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapılarında evgin durumlarda içeriden dışarı güzel faaliyet kavil konusu evetğu bâtınin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve alay konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve işlemlevsel yapısının korunması da dirimsel önem taşır.

Sahaında mütehassıs ve sertifikalı membaçılarımızın yardımları ile her projeye yönlü yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yangın baplarının üretim amacı anatomi katkısızlığını yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Bapsı temel amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duygun davranıyoruz.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın direnci: Ivedili Yangın Kapısı çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

Projeye en yakışır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı düz kolaylıkla oluşturulan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Kapısı Ne Takılır? Her binanın ehil olduğu kayran ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, takkadak bir tomar insanoğlunun şiddetlica çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve amelî olması manaına hasılat.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin bulunmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları birebir fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yakışır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın hafif tahliye olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page